Hotell i Öregrund

Är du sugen på en semester på härliga ostkusten? Du kanske du ska ta en närmare titt på Öregrund, beläget i Uppsala län. Här kan du hyra lägenhet på hotell för en mycket bekväm semester. Det kan givetvis handla om en konferensresa också. Bara för att det handlar om jobb, betyder det inte att man inte kan göra något speciellt av det. Här erbjuds du konferensrum med sjöbodstema, med platser för 20-30 personer. Ta med hela gänget på jobbet och åk på en konferensresa.

Om du går in på http://epokgarden.se/ hittar du ett perfekt semesterparadis. Det ligger i stadens centrum, vilket betyder att det mesta hittar du inom en radie på 200 meter. Det finns pizzeria, gästhamn, vårdcentral, apotek, butiker, systembolag, restauranger och ett mysigt bageri/café.

Om du vill laga maten själv, har de olika boendeformerna även fullt utrustade kök. Sommartid kan man även sitta ute i trädgården och äta frukost. De erbjuder även wifi för alla som behöver.

Man kan sova lika gott som Törnrosa i deras sängar, som de har fått mycket beröm för.

Det finns givetvis flera varianter av boenden. Du kan hyra enkelrum, rum med våningssäng, rum med dubbelsäng, och sist men inte minst, hyr en stuga.

Vill du ha en underbar semester i ett svenskt paradis? Res till Öregrund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *