Ta semester till Öregrund

Att komma bort från vardagen om så bara för några dagar är välbehövligt då och då. Det behöver inte betyda att du måste åka utomlands. Sverige är ett vackert land som erbjuder många rofyllda platser med avkoppling och lugn. Det behöver heller inte kosta skjortan att åka iväg på semester. Det finns ett boende i Öregrund som är anlagt vid havet samtidigt som det befinner sig i centrala staden.

Perfekt för alla årstider
Här har du närhet till både natur och stadsliv så som pizzerior, restauranger, systembolag, apotek och butiker. Helt enkelt en perfekt mix av två världar då staden även är en gammal anrik badort. Perfekt för sommarens varma dagar och för de som fortfarande vill ta ett glas vin på en uteservering. Det finns flera olika alternativ för boende där fullutrustade kök alltid ingår. På sommaren kan boende välja att äta ute i trädgården om så önskas.

Anpassat för alla
Sängarna har fått toppbetyg av tidigare besökare. Boendet är väl anpassat för alla då det både finns ramp vid entrén samt inga tröskar. Gratis Wi-fi finns i hela byggnaden och både kök och badrum/toalett är väldigt lättillgängliga. För den som vill ha en konferens i byggnaden finns det en konferenssal som rymmer ca 20 personer. Priser på de olika boendeformerna hittar du på hemsidan. Du kan även få svar på dina frågor och funderingar via telefon: 0173-30200 eller email: info@epokgarden.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *